Ik vind het te duur?


De online training maakt het voor ieder bruidspaar mogelijk om gebruik te maken van de kennis en expertise van een ervaren weddingplanner. Het bruidspaar betaald namelijk niet voor de tijd van een weddingplanner en dit scheelt een bruidspaar duizenden euro’s.
Ik kan al zoveel gratis kennis vinden op het internet, waarom zou ik betalen voor de online training?


In de online training wordt alleen eerlijk en realistisch advies gedeeld door een ervaren en nog altijd actieve weddingplanner. Er is tegenwoordig van veel verschillende personen en organisaties enorm veel kennis te vinden op het internet, ook kennis van onervaren personen en organisaties. Hierdoor zien bruidsparen door de bomen het bos niet meer en is het niet duidelijk welke kennis daadwerkelijk bruikbaar is. Tevens biedt de online training vele bonussen, zoals een community waar bruidsparen in contact met elkaar kunnen komen en betrokkenheid van een gediplomeerde weddingplanner gedurende de voorbereiding.
Ik weet al wat ik wil, dus waarom zou ik de online training moeten kopen?


Fijn! Maar weten jullie ook hoe jullie dat ene kunnen bereiken? En wat daar allemaal voor geregeld moet worden? Tevens bevat de online training ook templates, denk aan een template van een draaiboek, maar ook checklists die jullie kunnen gebruiken voor gesprekken met leveranciers en andere betrokkenen.
Ik heb bijna alles al geregeld, dus waarom zou ik de online training moeten kopen?


Trouwen is niet goedkoop en het is een herinnering voor het leven. Daarom moet het een stralende en zorgeloze dag worden. De online training is geschikt voor die o zo belangrijke en allerlaatste check. Naomi helpt jullie door middel van haar ervaring gebundeld in de online training met de orde op zaken stellen. Is alles wel echt geregeld en zijn jullie niets vergeten? Tevens is de online training een schitterend hulpmiddel voor de ceremoniemeester(s), denk aan alle templates, waaronder het draaiboek template en de spoedcursus ceremoniemeester.
Het kost te veel tijd?


De online training is tijdbesparend, omdat al het zoekwerk al is gedaan. In de online training vinden jullie alleen eerlijk, realistisch en dus bruikbare kennis.
Voor wie is dit geschikt?


De online training is geschikt voor zowel bruidsparen die nog moeten beginnen met het plannen van hun trouwdag, als bruidsparen die al alles gepland hebben. De online training begeleidt jullie namelijk door alle stappen, maar de online training volstaat ook als die o zo belangrijke en allerlaatste check.
Hoeveel begeleiding krijg ik?


De online training begeleidt jouw door het hele proces. Daarnaast is er een FB-community waar ik 2 keer per maand een live Q&A geef.
Wat bereik ik na het programma?


Je kan jouw eigen bruiloft organiseren en hebt inzicht in de volgende onderdelen. De daadwerkelijke kosten van een bruiloft. Hoe een goed draaiboek in elkaar zit. Richtlijnen hoe je het budget kan verdelen. Hoe je een voorstel van een leverancier moet beoordelen en welke vragen je moet stellen. Uit welke onderdelen een goede uitnodiging bestaat. Hoe het huwelijk wettelijk geregeld is in Nederland en welke valkuilen er op de loer liggen.
Waar kan ik het programma volgen?


Het programma volg je online in onze Academy. Tijdens het afrekenen maak je een account aan die je tevens kan gebruiken als inlog.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?


Wij versturen je pakketje binnen 3-4 werkdagen nadat je betaling is ontvangen. Organiseer je eigen bruiloft heeft echter geen invloed op wanneer Post NL levert. Wanneer Organiseer je eigen bruiloft het pakketje aan Post NL heeft overgedragen is Post NL verantwoordelijk voor de rest van het verzendproces.
Hoe kan ik een klacht melden?


Iedere dag doen wij onze uiterste best om de beste service aan u te leveren.
Hierbij is uw hulp ook altijd welkom. Helaas kan het voorkomen dat u toch een klacht heeft.
U kunt dan ons contactformulier invullen en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Wat is jullie retourbeleid?


Wij streven ernaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Is het product toch niet helemaal als je had verwacht? Dan is het mogelijk om te retourneren. De retourkosten zijn hierbij voor de koper. Let op! Sieraden kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Wil je iets retourneren? Stuur een e-mail naar info@naoomevents.nl als je een item retour wilt sturen. Je krijgt het bedrag voor het geretourneerde item, nadat deze door ons is gecontroleerd, binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.