Website Organiseer je eigen bruiloft is live!

Bijgewerkt op: 26 mei 2020

We hebben hard gewerkt aan de website om het voor jouw zo gemakkelijk mogelijk te maken! Ga jij binnen kort trouwen of ben je juist net ten huwelijk gevraagd? Dan haal jij hier alle kennis en producten vandaan die je helpen bij het organiseren van je eigen bruiloft.


Organiseer je eigen bruiloft helpt bruidsparen die graag overzicht en structuur willen bij het plannen van de big day. Het organiseren van een bruiloft wordt vaak onderschat, want dit regel je niet zo 1.2.3... Er komt veel plannen en stress bij kijken en daarom biedt Organiseer je eigen bruiloft een online training aan, waarbij je door alle stappen van het organiseren van een bruiloft wordt geleidt en je dus zeker weet dat je niets over het hoofd hebt gezien.


Daarnaast heeft Organiseer je eigen bruiloft een eigen productlijn opgezet met handige e-books en fysieke checklists in kalendervorm die je thuis krijgt opgestuurd. Als de training wellicht niet goed aansluit bij jouw wensen, dan zijn een van de ze producten zeker iets voor jou!


Tenslotte heeft Organiseer je eigen bruiloft ook een wedding gift lijn, waarbij je de leukste sieraden, kimono's en andere wedding items kunt shoppen!Ben jij al benieuwd geworden naar welke producten Organiseer je eigen bruiloft aanbiedt?

Neem dan snel even een kijkje op de website en kun jij goed voorbereid beginnen aan het plannen van jouw droomdag!


Liefs,

Naomi


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven