065JessicaJongman_Photography_0565.jpg
Marble Surface

Our Story

Naomi Grootscholten, oprichtster van Naoomevents en de productlijn Organiseer je eigen bruiloft

Ik heb een frisse blik op de trouwmarkt en stroom over van energie. Ik heb de Vakopleiding Wedding planner gevolgd en heb meerdere Awards gewonnen voor beste professional uit de trouwindustrie.

Ik wil bruidsparen het gevoel geven dat zij er te allen tijden bij horen. Ook als hun bruiloft niet voldoet aan de laatste trends in trouwland! Of het nu gaat om een bruiloft los van alle tradities of juist vól van tradities. Ik sta voor écht trouwen.

De Echt Trouwen Methode staat voor eerlijk en realistisch advies. En zorgt ervoor dat het bruidspaar op de eerste plek wordt gezet. Tevens laat deze methode zien waar het echt om draait: de verbintenis met elkaar. 

In 2020 ben ik het concept Organiseer je eigen bruiloft gestart. Organiseer je eigen bruiloft helpt bruidsparen stap voor stap bij het organiseren van een huwelijk door middel van een online training. Daarnaast is hier ook nog een productlijn bij gekomen met waardevolle e-books en producten die kunnen bijdragen aan het zelf organiseren van een bruiloft.